Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президія ЛОР вимагає від МВС та СБУ області розслідування підпалу 112 ТВО

Сьогодні під час засідання президії Львівської обласної ради заступник керівника ради і керівник фракції БЮТ у Львівській обласній раді Іван Денькович оприлюднив заяву фракції щодо спроби підпалу приміщення ТВК №112. У тексті заяви зазначається, що сьогодні, 5 жовтня, о 5.25 ранку відбулася спроба підпалу приміщення актового залу Личаківської районної адміністрації міста Львова, в якому зберігалися коробки з виборчими бюлетенями окружної виборчої комісії територіального виборчого округу №112.
 Невідомі кинули у приміщення 2 пляшки з запалювальною сумішшю. Загорілася лише одна пляшка, що дозволило оперативно погасити пожежу. Пожежа бюлетені не пошкодила.
Цей злочин однозначно спрямований на порушення конституційних виборчих прав українських громадян. Методика правопорушення є знайомою і притаманною для тих політичних сил, які у нашому регіоні, на щастя, ніколи не мали підтримки населення.
За словами Івана Деньковича, Блок Юлії Тимошенко вимагає, щоби розслідування цього злочину проводилося правоохоронними органами не у звичному повільному режимі, а оперативно і ефективно. Також вимагаємо, щоби контроль за розслідуванням було покладено на Службу Безпеки України.
В свою чергу, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник зазначив, що він вже усну розмову із Михайлом Цимбалюком про випадок на 112 ТВО. Президія ЛОР офіційно підтримала звернення фракції Блоку Юлії Тимошенко і голова Львівської обласної ради офіційно направить листа і начальнику ГУ МВС України у Львівській області і обласному начальнику Служби безпеки України з вимогою розслідування цього факту.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ