Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Реорганізацію львівської екстреної медицини знову відклали

Сьогодні, 22 березня, під час президії Львівської обласної ради ухвалили рішення перенести розгляд питання реорганізації служб екстреної медицини на 19 квітня. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

Його вилучили з порядку денного засідання сесії ЛОР, яке відбудеться найближчого вівторка, 29 березня. 

Перед членами Президії виступив голова постійної депутатської комісії з питань охорони здоров'я, материнства, соціального захисту, молодіжної політики, фізичної культури та спорту Михайло Гичка, який аргументував доцільність перенесення з порядку денного четвертого пленарного засідання сесії питання «Про реорганізацію служби екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Львівській області».

Він повідомив, що сьогодні мала відбутися зустріч із працівниками чотирьох служб медичної допомоги, але прийшли лише представники медицини катастроф.

За словами Гички, екстрені медики вимагали приєднання усіх служб до медицини катастроф. Втім, з ними вдалося досягнути порозуміння про те, що головного лікаря структури потрібно буде обирати на конкурсній основі.

Президія вирішила зняти це питання з порядку денного четвертого пленарного засідання сесії і перенести його на п’яте пленарне засідання 19 квітня.

Нагадаємо, що під час минулого пленарного засідання під стінами Львівської обласної ради відбувався пікет працівників медицини саме через реорганізацію. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ