Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президія Миколаївської райради розглянула, наскільки господарський комплекс району готовий до роботи в осінньо-зимовий період

3 вересня відбулося засідання президії Миколаївської районної ради. Під час засідання обговорили питання про підготовку господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період; про стан та організацію пасажирських перевезень на території району. Про це «Гал-іnfо» повідомили в управлінні з питань внутрішньої політики ЛОДА.

Також під час президії розглянули такі питання: про спрямування вільних залишків загального фонду районного бюджету; про уточнення районного бюджету Миколаївського району на 2006 рік; про хід виконання програми «Молодь Миколаївщини»; про затвердження порядку розподілу прибутків комунальних підприємств; про надання погодження РДГХП «Сірка» щодо виготовлення ліцензії на користування Горішненським родовищем вапняку; про внесення змін в проект роздержавлення та приватизації земель Рудниківської та Бродківської сільських рад; про погодження місця розташування земельної ділянки під розширення кар’єру вапняку ВАТ «Розвадівбудматеріали»; про результати роботи управління агропромислового комплексу району; про стан готовності навчальних закладів до нового навчального року та організацію харчування школярів у школах Миколаївського району; про передачу у комунальну власність територіальної громади с. Київець приміщення тиру; про довіз учнів до Колодрубівської ЗОШ I-III ст.; про затвердження галузевих програм Миколаївського району.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ