Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президія затвердила порядок денний Х сесії Львівської облради

26 грудня розпочне роботу Х сесія Львівської обласної ради 5-го демократичного скликання. Згідно з рішенням президії обласної ради, на розгляд сесії будуть запропоновані такі питання порядку денного: звіт тимчасових контрольних комісій – доповідатимуть голови тимчасових контрольних комісій; внесення змін в Тимчасове положення "Про порядок продажу у власність земельних ділянок та права оренди для здійснення підприємницької діяльності на території Львівської області" – доповідатиме Микола Пшевлоцький, начальник обласного головного управління земельних ресурсів.
Також розглядатимуть такі питання:
про погодження проекту землеустрою щодо зміни та встановлення меж м. Новояворівськ. Доповідатиме: Євген Буба – голова постійної комісії;
про створення тимчасової контрольної комісії з вивчення питання щодо порушення законодавства у веденні лісового господарства у Львівській області. Доповідає: Ігор Держко, депутат обласної ради;
про Програму соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2007 рік. Доповідає: Михайло Лесів - начальник Головного управління економіки; співдоповідає:  Степан Давидяк, голова постійної комісії; про обласний бюджет Львівської області на 2007 рік. Доповідає: Олег Демків, начальник Головного фінансового управління; співдоповідає:  Степан Давидяк; про внесення змін у рішення Львівської обласної ради від 5 грудня 2006 року №133 "Про внесення змін до показників обласного бюджету Львівської області на 2006 рік"; про затвердження Регіональної програми розвитку малого підприємництва у Львівській області на 2007-2008 роки; про затвердження Програми заходів з організації рятування на водах Львівської області на 2007 рік.
Окрім того, депутати ЛОР розглянуть питання про переоформлення гірничого відводу ТзОВ "Золочівагробуд"; про надання гірничого відводу ТзОВ "Слохинівський цегельний завод"; про погодження клопотання на отримання спеціального дозволу ДП "Західукргеологія" НАК "Надра України"; про Програму розвитку первинної медико-санітарної допомоги населенню Львівщини на 2007-2010 роки; про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки ТзОВ "Гланс"; про внесення змін до рішення обласної ради від 02.12.03 р. № 186 "Про створення комісії з питань "Християнської етики" та виховання"; про звернення Львівської обласної ради щодо надання ліцензії на мовлення для телевізійної мережі у Львівській області.  Доповідає: М.Христинич - голова постійної комісії.
Серед питань, які роглядатимуть на сесії, такі:
про стан та проблеми розвитку галузі культури в сільській місцевості Львівської області. Доповідає: Галина Дорощук - начальник Управління культури та туризму; Співдоповідає: Марія Христинич - голова постійної комісії;
про зміни до Положення про Управління майном спільної власності Львівської обласної ради. Доповідає: М.Бандра - начальник Управління майном спільної власності.
Про оформлення права спільної власності територіальних громад Львівської області на нежитлові приміщення та споруди. Доповідає: Юрій Моравецький - голова постійної комісії;
про розгляд протесту прокурора. Доповідає: Ігор Герич - начальник Головного управління охорони здоров'я;
про передачу на баланс Господарського суду Львівської області нежитлових приміщень за адресою: вул. Личаківська, 128, м. Львів; про приватизацію об'єкта за адресою: пл. Ринок, 17, м. Львів; про приватизацію об'єкта за адресою: вул.Шевченка, 311, м.Львів; про приватизацію об'єкта за адресою: вул.Шевченка, 1Д, м. Львів-Винники; про приватизацію об'єкта за адресою: вул.Винниченка, 6, м.Львів; про приватизацію об'єкта за адресою: вул. Чайковського, 17, м. Львів; про приватизацію об'єкта за адресою: пр. Свободи, 12, м. Львів; про приватизацію нежитлових приміщень за адресою: пр. Свободи, 12, м. Львів. Доповідатиме Юрій Моравецький, голова постійної комісії.
про стан в галузі постачання газу населенню та господарському комплексу області доповідатиме Василь Марчук, голова правління ВАТ "Львівгаз".
Про звернення до НАК "Нафтогаз України" щодо підписання рамкової угоди між Львівською областю та НАК "Нафтогаз України" і ВАТ "Укрнафта". Доповідає: Т.Федак - заступник голови облдержадміністрації.
Про затвердження Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту у Львівській області на 2007-2011 роки. Доповідає: В.Колошко - голова постійної комісії.
Про кошторис видатків на утримання виконавчого апарату обласної ради на 2007 рік. Доповідає: Б.Петрушак - керуючий справами обласної ради.
Про інформацію щодо виконання депутатських запитів.  Доповідає: Б.Петрушак - керуючий справами обласної ради; та Різне
Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі обласної ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ