Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Пріоритети Львова-2011: освіта – 508 млн грн, медицина - 360 млн грн, культура – 53 млн грн, чиновники – 35 млн грн

У бюджеті Львова на 2011 на освіту передбачено 508 млн грн, на охорону здоров’я –360 млн грн, культуру і мистецтво – 53 млн грн, на органи управління – 35 млн грн, на соціальний захист – 10 млн грн, спорт – 9 млн грн. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

"Держава делегувала бюджет на рівні минулого року, незважаючи на те, що заробітна плата зростає на 12%, а цифри залишились на рівні минулого року. А це означає, що треба проводити структурні зміни у нашій господарці.

Видатки на освіту – 508 мільйонів, охорона здоров’я – 360 мільйонів, культура і мистецтво – 53 мільйона, 7,5 млн на фізичну культуру і спорт. Нормативи вирахувані на підставі нормативів держави на одного мешканця.

Із загального фонду на житлово-комунальне господарство виділено 145 мільйонів. Але слід враховувати те, що капітальні ремонти цього року будуть проведені за рахунок бюджету розвитку. Коли буде прийматись бюджет розвитку по об’єктах, окрема частина піде на житлово-комунальне господарство, а саме за рахунок бюджету розвитку», – зазначив директор департаменту фінансової політики Олег Іщук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ