Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Прізвище ще не робить Євгенію Тимошенко політиком першого ешелону - Шевченко

Список партії "Батьківщина" на парламентських виборах 2012 року ще не обговорювався. Про це заявив народний депутат від БЮТ Андрій Шевченко в інтерв’ю газеті "Україна молода", повідомляє УНІАН.
-

Шевченко запевняє, що "Батьківщина" ще не складає список

Субота, 21 січня 2012, 10:57
Версія для друку Коментарі 7

 

"Ще рано. Зараз основне питання - максимально об’єднати сили навколо "Батьківщини". Від того, як вдасться це зробити, залежить, якою буде перша п’ятірка, десятка і так далі", - сказав він.

За словами депутата, питання входження до списку дочки екс-прем'єра Юлії Тимошенко Євгенії "вирішуватиметься ближче до виборів".

"Важливими у цьому є її особиста позиція та позиція Юлії Володимирівни. Що можна однозначно сказати сьогодні про список, то очевидні його лідери - Юлія Тимошенко й Олександр Турчинов", - додав Шевченко.

На його думку, Євгенія Тимошенко "достатньо мудра, щоб розуміти, що саме лише прізвище поки не робить її політиком першого ешелону".

На запитання: "Чи може змінитися голова партії?" Шевченко заявив: "Виключено. Думаю, партія не мінятиме голову".

При цьому депутат не виключив, що сам може балотуватися до Верховної Ради по мажоритарному округу, якщо таке рішення прийме партія.

Говорячи про те, які партії можуть приєднатися до "Батьківщини", Шевченко висловив сподівання, що "в об’єднаному списку "Батьківщини" будуть представники партії "Реформи і порядок" та Української соціал–демократичної партії".

"Щодо ПРП, то варіант, який звучить найчастіше, такий: партія збереже реєстрацію. Хоча б для того, щоб висунути своїх членів до виборчих комісій. Але чільні представники ПРП призупинять членство і увійдуть до списку "Батьківщини" - додав він.

"З УСДП - не секрет, з’явилися певні тертя після обрання її лідером Наталі Королевської. I все ж, сподіваюся, її представники підуть на вибори разом із нами", - сказав депутат.

Шевченко зазначив, що крім того, в партії "є об’єднавчий процес з "Народною самообороною", з Народним рухом України".

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ