Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Про багате культурне життя Львова відтепер розповідатиме журнал „Файно”

У маленькому форматі — все про багате культурне життя Львова. Таку мету має новий журнал „Файно”, який презентували сьогодні, 11 вересня, у Львові.
„Мешканці культурної столиці повинні мати джерело, з якого могли б черпати інформацію про багатогранне життя Львова”, — сказала сьогодні під час прес-конференції головний редактор журналу Наталія Ложкова.  За її словами, ідея такого журналу належить молодому американцеві з Нью-Джерсі Маршаллу Комінсу і зародилася вона навесні, коли він приїхав до нашого міста.
„Місто чекало такого журналу – невеликого, але цікавого. Слово „Файно” відтепер стане модним, як і сам журнал”, — сказав сьогодні під час прес-конференції львівський телеведучий Ігор Кобрин.
Наразі журнал виходитиме форматом А-5 на 68 сторінках щомісяця. У подальшому редакція планує збільшити кількість сторінок та створити електронну версію журналу.
Журнал видаватиме львівське видавництво „Крич”. Журнал виходитиме щомісячно і розповсюджуватиметься на території Львова та області, його можна буде знайти на полицях кіосків та в роздрібному продажу. Планується, що тираж видання сягатиме 10 тисяч екземплярів.
Повноколірний, глянцевий «Файно» на 68 сторінках запропонує читачам такі рубрики як: „Кав’ярня”, „Книгарня”, „Бандерштад”, „Арт”, „Інтерв’ю”, „Лаба”, „Ґендер”, „Чужинець”, „Клюб”, „Класик”, „Виставки”, „Розваги”, „Попоїсти”, „Льокальний погляд” та інші.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ