Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Про розподіл посад в майбутній обласній раді зараз справді говорити завчасно — Мирослав Сеник

Про розподіл посад в майбутній обласній раді зараз справді говорити завчасно —переконаний перший заступник голови Львівської ОДА, кандидат на посаду голови ЛОР від блоку «Наша Україна» Мирослав Сеник. Про це він заявив «Гал-info».
«Спершу, на мій погляд, блок «Наша Україна» та БЮТ, як основні учасники переговорного процесу щодо утворення коаліції у майбутній облраді, мають підписати угоду про створення коаліції, а тільки після цього домовитися про принципи висування своїх кандидатів на ті чи інші посади. Зараз про кандидатури дійсно говорити завчасно, тут я погоджуюся з думкою Степана Курпіля», — пояснив Мирослав Сеник.
Нагадаємо, 5 квітня під час прес-конференції голова Львівського обласного блоку «Наша Україна», голова Львівської ОДА Петро Олійник, заявив, що «Наша Україна» та БЮТ в рамках створення коаліції домовилися, що посаду голови облради отримає «Наша Україна», а першого заступника — Блок Тимошенко. Як заявив Петро Олійник, на голову ЛОР блок «Наша Україна» пропонуватиме Мирослава Сеника. Голова Львівського обласного виборчого штабу БЮТ Степана Курпіль натомість назвав подібні заяви Петра Олійника повністю передчасними.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ