Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Про те, що з липня газета «Поступ» призупиняє свій випуск для реорганізації, Андрій Садовий почув по радіо

Андрій Садовий почув по радіо, що з липня газета «Поступ» призупиняє свій випуск для реорганізації, — запевнив сьогодні, 30 травня, під час прес-конференції міський голова.
«Я можу запевнити вас, що «Поступ» є, був і буде. Є гендиректор ТРК «Люкс» Роман Андрейко, є гендиректор «Поступу» Олександр Деніщук, які цим питанням займаються і які мають яскраві ідеї щодо реорганізації газети, і, сподіваюся, їм вдасться втілити в життя свої задуми. Коли вони зверталися до мене з пропозиціями щодо реорганізації видання, я сказав, що у цю справу не вмішуюся, для мене важливо лише, щоб «Поступ» став прибутковою газетою», — пояснив Андрій Садовий.
Міський голова, як він запевнив, також не збирається перешкоджати спробам колективу газети «Ратуша», якщо вони вирішать взяти участь в конкурсі на роздержавлення видання.
«Ратуша» має небагато майна — приблизно на 6 тис. грн за залишковою вартістю. Якщо колектив газети хоче роздержавлення, нехай робить, але їм треба  буде одразу шукати спонсора. Я не буду заважати. Я лише хочу, щоб не витрачалися намарне бюджетні кошти. Ми проаналізували роботу видання за минулий рік і виявилося, що собівартість одного номера газети 7 грн. Це шалені гроші», — говорить Андрій Садовий.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ