Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Про відновлення ЄЕП під час зустрічі Путіна і Януковича не йшлося — Тарас Чорновіл

Про відновлення ЄЕП під час зустрічі Путіна і Януковича не йшлося — повідомив „Гал-info” народний депутат України, член Партії регіонів Тарас Чорновіл. За його словами, прем’єр-міністр України та президент Росії домовилися лише про те, щоб реалізувати один документ в рамках Єдиного економічного простору, який стосується транспортування енергоносіїв.
„Про ніяке відновлення ЄЕП як такого не йшлося, а лише про те, щоб реалізувати деякі норми в рамках такої співпраці, які не суперечать євроінтеграції ні Росії, ні України. РФ вже найближчим часом не буде зацікавлена у діяльності ЄЕП, бо всі розуміють необхідність вступу до Євросоюзу. Поряд з тим, в рамках такої співпраці були деякі позитивні моменти, які можна розвивати і надалі”, — пояснив Тарас Чорновіл.
Нагадаємо, вчора, 30 листопада, Віктор Янукович під час зустрічі з Володимиром Путіним наголосив, що Україна братиме участь в Єдиному економічному просторі, над створенням якого працювали Росія, Казахстан, Білорусь та Україна. Як повідомляє інтернет-видання „Оглядач”, за словами Януковича, обговорювана зараз уніфікація тарифів — це перший крок до ЄЕП.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ