Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Пробіг заради дітей” зібрав 40 000 гривень на підтримку пологових будинків

У ході акції „Пробіг заради дітей”, який було організовано низкою громадських організацій для підтримки пологових будинків, вдалось зібрати близько 40 000 гривень. Про це повідомив під час благодійного балу з нагоди його проведення координатор проекту, президент ЛМГО „Інститут українських студій”, студент 5 курсу факультету міжнародних відносин ЛНУ імені Івана Франка Андрій Максимович. Під час благодійного балу, який проводився 24 вересня у Львівському палаці залізничників (РОКСі), його гості могли зробити благодійні внески на підтримку цього проекту, а артисти, які виступали під час балу – Тарас Чубай, Софія Федина, Лілія Ваврин, - виступали на благочинних засадах.

 Сам пробіг відбувався з 11 квітня по 21 травня 2006 року. Він розпочався від ділянки на кордоні з Росією у Луганській області і пройшов через Харків, Полтаву, Київ, Житомир, Рівне, Луцьк, Червоноград та закінчився у Львові. Зібрані під час проведення кошти заплановано спрямувати на закупівлю обладнання для пологових будинків, а саме: фетальних моніторів, неонатальних столів, наркозних апаратів, апаратів ультразвукової діагностики, кардіомоніторів, інкубаторів для немовлят. Всього планувалося за допомогою цієї акції зібрати коштів на суму 503 768 грн та передати закуплене обладнання Львівському обласному державному перинатальному центру, Комунальному міському клінічному пологовому будинку №1, Комунальній третій міській клінічній лікарні міста Львова та Обласній клінічній лікарні. Андрій Максимович запевнив присутніх, що підрахунок зібраних коштів та закупівля обладнання буде проводитись абсолютно прозоро.
 Акція була підтримана рядом громадських організацій, а також Бюро з освітніх та культурних справ Держдепартаменту США, Міністерством молоді, сім’ї та спорту України та Послом Доброї волі ЮНІСЕФ Русланою Лижичко.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ