Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Проблема з тим, що депутатів облради не пустили на збори трудового колективу ЗАТ «ЛАЗ», вичерпана – Оксана Муляк

Проблема з тим, що депутатів обласної ради Олексія Кайду та Петра Колодія на збори працівників не пустила охорона ЗАТ «Львівський автомобільний завод», мотивуючи це тим, що підприємство є режимним об’єктом, вирішена. Завтра депутати без проблем зустрінуться з трудовим колективом підприємства. Про це «Гал-info» повідомила прес-секретар ЗАТ «ЛАЗ» Оксана Муляк.
«Була проблема з тим, що депутатів не пускали на підприємство, але зараз вона повністю вичерпана – депутатів завтра пустять на підприємство для спілкування з трудовим колективом», – говорить Муляк. Щодо питання погашення заборгованості по заробітній платі трудовому колективу, то, за словами прес-секретаря, воно також вичерпано. «На сьогодні підприємство повністю розрахувалось зі своїми працівниками», – сказала Муляк.
Нагадаємо, що 15 грудня охорона ЗАТ «Львівський автомобільний завод» не пустила на збори трудового колективу підприємства депутатів Львівської обласної ради Олексія Кайду та Петра Колодія, аргументувавши це тим, що завод – режимний об’єкт. Що ж до представників ЛОДА, які також мали відвідати підприємство, то, як повідомив «Гал-info» заступник голови ЛОДА Тарас Федак, представники ЛОДА для зустрічі з трудовим колективом та правлінням підприємства приїдуть у п’ятницю.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ