Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Проблему кордону НСНУ розгляне на засіданні фракції і пікетувати Краківець із „Порою” наміру партія не мала – Паска

З лав обласного НСНУ не надходило пропозицій щодо підтримання пікетування митного переходу „Краківець”, ініційованого партією „Пора”. У цьому в коментарі „Гал-info” запевнив голова фракції „Наша Україна” у Львівській обласній раді Олег Паска.
„У нас не обговорювалося це питання, і жодних пропозицій з боку районних осередків не було”, – запевнив Паска.
Як повідомив депутат, проблема перетину українсько-польського кордону буде розглядатися на найближчому засіданні фракції НСНУ. На думку Паски, результатом розгляду проблеми стане окреме звернення, яке буде оприлюднене на сесії ЛОР.
Нагадаємо, сьогодні голова політради ЛОО ГП „Пора”, секретар ЛМР Володимир Квурт на прес-конференції у Львові повідомив про те, що партія «Наша Україна» готова приєднатися до акцій протесту на українсько-польських перетинах кордону. „Вчора ввечері мені зателефонували представники «Нашої України» і сказали, що вони готові приєднатися до акцій протесту на українсько-польських митних переходах. Я радий від того, що й інші політичні сили, крім нашої, готові приєднатися до акцій протесту», — сказав Квурт. Водночас він не уточнив, хто саме із представників «Нашої України» телефонував йому і яка організація «Нашої України» готова пікетувати митні переходи.
Нагадаємо, 11-12 січня на пунктах перетину кордону з Польщею у Львівській області відбувалися масові пікети мешканців прикордонних сіл за участю партійців „Пори”, котрі вимагали спрощення процедури перетину кордону при видачі шенгенських віз, що значно ускладнилась при вступі Польщі до Шенгенської зони з 1 січня 2008 року. Учора, 15 січня, мешканці прикордонної зони та пористи влаштували масовий пікет під Генконсульством РП у Львові.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ