Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Проблеми мешканців будинків на вулиці Любінській робоча група має вирішити за місяць

 9 серпня міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з мешканцями будинків №№ 101, 101 б, 103 та 105 на вулиці Любінській. Планувалося, що міський голова матиме зустріч лише з  мешканцями будинку №105, але на збори завітали мешканці усього мікрорайону. Під час зустрічі вони розповіли міському голові про найболючіші проблеми мікрорайону.

 Разом з міським головою на зустрічі були присутні заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Ігор Базарник, голова Залізничної районної адміністрації Василь Цяпка, заступник начальника управління житлово-комунального господарства Іван Квик.
 Під час зустрічі міський голова створив робочу групу, до якої увійшли по одному представнику від кожного будинку, керівник району, представник управління житлово-комунального господарства, радник міського голови з правових питань Галина Погорєлова та представник ГО “Самопоміч” Олена Солома. Уже цієї п’ятниці, 11 серпня, в кабінеті голови районної адміністрації Василя Цяпки розпочнеться перше засідання робочої групи.
 Міський голова Андрій Садовий пообіцяв мешканцям приїхати у мікрорайон через місяць і перевірити виконання його доручень. 12 вересня, наприкінці дня, міський голова планує зустрітися з мешканцями мікрорайону на дитячому майданчику, який повинен до цього часу бути тут облаштований.  Повідомили в прес-службі Львівської міської ради.    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ