Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Продавцю наркотиків із Закарпаття призначили заставу у розмірі 15,5 млн грн

Галицький райсуд Львова ухвалив взяти на 2 місяці під варту 34-річного закарпатця, якого підозрюють у виготовленні та неодноразовому збуті опію екстраційного. За клопотанням військової прокуратури Західного регіону України суд визначив йому 15,5 млн грн застави. Про це повідомив військовий прокурор Західного регіону України Олег Сенюк на Фейсбук.

Нагадаю, що в середу прокуратура задокументувала факти виготовлення та подальшого неодноразового збуту опію екстраційного (маляс) вказаним наркобізнесменом, який діяв за попередньою змовою у групі з містянами.

За час документування його незаконної діяльності (упродовж квітня-липня ц.р.) наркоділок встиг виготовити і збути 3,5 л опію екстраційного. Промишляв своїм бізнесом він як на території регіону, так і за його межами.

При цьому, при проведенні понад 20 обшуків правоохоронці виявили та вилучили 4 кг опію екстраційного, вогнепальну та холодну зброю, а також частину коштів з попередніх закупок. Загалом вилучили 7,5 л опію екстраційного, що становить 150 тисяч доз наркотику на суму близько 15 млн. грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ