Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Продовжують знижуватися ціни на пальне

Моніторингом, проведеним Державною інспекцією контролю за цінами, встановлено стабілізацію цін на нафтопродукти, а з 5 вересня поточного року прослідковується тенденція до їх зменшення від 0,2% на бензин марки А-76/80 до 1,1% на бензин марки А-95, крім бензину марки А-98, яка залишилася на попередньому рівні. Основним чинником зниження роздрібних цін є зменшення оптово-відпускних цін.
Відповідно до постанови НКРЕ від 20.07.06 №926 з 1 вересня п.р. підвищились ціни на електричну енергію, що відпускається населенню і населеним пунктам на 25% до цін, що діють з 1 травня п.р. Зокрема, для населення ціна становить 20,30 коп./кВт.год (без ПДВ) або 24,36 коп/кВт.год (з ПДВ), для населення, яке проживає в сільській місцевості – 18,75 коп/кВт.год (без ПДВ) або 22,50 коп/кВт.год (з ПДВ).
На даний час Львівським міськвиконкомом розглядається питання щодо перегляду рівня тарифів на послуги теплопостачання з переходом на двохставковий тариф. Пропонується підвищити тарифи у 2,2 раза. Про це повідомили в прес-службі Львівської ОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ