Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Продукція в’язнів колоній Львівщини представлена на XIII Міжнародній виставці-ярмарку «БудЕКСПО-весна»

Продукція, яку виробляють в’язні у виправно-трудових колоніях, представлена на XIII Міжнародній виставці-ярмарку «БудЕКСПО-весна», яка відкрилася у Львові. У колоніях області в’язні виробляють практично все, починаючи від меблів і завершуючи кованими виробами та ексклюзивними витворами мистецтва, а придбати цю продукцію можна у магазинах, які діють практично при кожній колонії. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Львівській області.
«На виставці «БудЕКСПО-весна» представлені лише деякі зразки того, що роблять ув’язненні. Однак уже ці зразки можуть говорити про те, наскільки різноманітним виробництвом займаються виправні колонії області», – зазначив заступник начальника з виробництва і працевикористання управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Львівській області Орест Жипала.
Управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Львівській області є неодноразовим призером «БудЕКСПО», що свідчить про якість продукції колоній. Проте місцева влада не надто охоче закуповує їх вироби.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ