Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Професор за формою черепа довела, що Янукович – спадковий аристократ!

Президент України Віктор Янукович є аристократом. Таку думку висловила колишній член центрального проводу Народного Руху України, професор архітектури Лариса Скорик, розповідаючи про те, які зовнішні дані свідчать про належність В. Януковича до вищого стану, пише «Комсомольська правда в Україні».

На думку професора, В. Янукович на відміну від екс-прем'єра України Юлії Тимошенко є аристократом. Зовнішні дані Тимошенко ж - вказують на її плебейство.

«Луначарський не помилився: справжня інтелігентність проступає в четвертому поколінні. Хоча є така наука - євгеніка. Я, як архітектор, по абрису і повороту голови, за формою рук можу досить багато зрозуміти про генеалогічне древо. Так от, як би не намагалися шпигати щодо Януковича та звеличувати Юлію Тимошенко, його будову, тектоніка, якщо на те пішло, свідчить про належність до вищого стану, а її зовнішні дані вказують на низи», - сказала Скорик.

«У принципі, мені відомо дещо і без євгеніки про предків Віктора Януковича. Як вийшло, що його батько ще дитиною опинився в Донбасі? На шахтах у двадцяті-тридцяті роки рятувалось від неминучої загибелі багато народу з усього Союзу - розкуркулені, білогвардійці, дворяни. Хлопчисько з білоруських Януків теж мав шанс тут загубитися і вціліти. Адже Януки - не просте село, а колишній маєток, назва пов'язана з прізвищем землевласників, Януковичів. Ось таємниця сім'ї, народжена більшовицькими репресіями», - продовжила професор.

Також Скорик розповіла, що мати Віктора Януковича родом з Орловської губернії. А її рідня по чоловічій лінії - батько, дід, прадід - священики.

На питання про те, як бути з «поетом Чеховим», «Анною Ахметової», географічної плутаниною, Скорик відповіла: «Мені здається, низка казусів вже створила між Віктором Януковичем та освіченою аудиторією певний розрив ... Він досконало володіє темами, якими займався як економіст, як керівник. І може не знати того, що знають люди, далекі від виробництва».

«Втім, я знайома з молодими панами, що одержали шестирічну гуманітарну, невіддільну від філософської освіту, які підозрюють у Спінози давньогрецького філософа і нічого не тямлять у імперативах Канта. Їх які тяготи долі мучили, залишаючи прогалини в освіті? Розумієте, прочитати книгу ніколи не пізно. А ось придбати досвід, необхідний для творення держави, і застосувати його, здатний далеко не кожен теоретик», - зазначила вона, цитує публікацію ОстроВ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ