Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Профспілки призначили Сергія Капліна своїм представником у Верховній Раді

Вісімнадцять всеукраїнських профспілок та профоб'єднань обрали народного депутата від «Блоку Петра Порошенка» Сергія Капліна своїм представником у Верховній Раді. За словами сторін, вони підписали угоду про співпрацю для спільного протистояння соціальній катастрофі в країні. Повідомила прес-служба депутата.

«Коли Уряд намагався проштовхнути Бюджет-виживання, до профспілок ніхто не дослухався. Лише багатотисячний страйк простих людей допоміг звернути на них увагу. Мене обрали повноважним представником профспілок у Верховній Раді,щоб захистити права простих людей та налагодити діалог між владою та профспілками», - говорить Сергій Каплін.

Також сторони домовилися спільно розробити законопроекти, які захищатимуть інтереси простих українців. Окрім того, Каплін зобов'язався захищати трудові права працівників та інтереси профспілкових організацій, у тому числі, за допомогою акцій протесту, депутатських звернень і запитів.

Окрім цього Сергій Каплін повідомив, що невдовзі поїде у всеукраїнський профспілковий тур. Також готуються до старту газета та сайт Повноважного, ряд навчальних проектів.

Наразі угоду підписали всеукраїнські профспілки авіабудівників, авіапрацівників, автотранспорту,автосільгоспмашу, атомників, будівництва, газових господарств, держустанов,енергетики, ЖКГ, зв'язку, машприладу, оборонної промисловості, рибного господарства, суднобудування, торгівлі, працівників транспорту і металургії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ