Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Профтехучилища у Львівській області проведуть агітаційну роботу в школах

На Львівщині запроваджуватимуть нову програму профорієнтації, яка передбачає інформаційну роботу з батьками учнів, вчителями та школярами для поширення відомостей про навчальні заклади у Львові. Про це сьогодні на семінарі „Нові форми працевлаштування випускників навчальних закладів” повідомила заступник директора Львівського обласного центру зайнятості Оксана Іванчук.
„У Львові відчутний брак робітничих кадрів, і думаю, що варто би було на телебаченні запровадити передачі про професії. Ми у школах поширюємо інформацію про свою продукцію, агітаційну програму, фільми та фото з конкурсів професійної майстерності”, – розповів директор ВПУ № 63 Роман Климишин.
За словами директора Львівського обласного центру зайнятості Михайла Хміля, у всіх районах Львівщини провели „круглі столи” та презентації навчальних закладів. Також у травні відбувся захід, де учнів возили на виробництва і показували робочі місця.
За словами Романа Климишина, у профтехучилищах області навчається 30 тисяч студентів. Цьогоріч недобір становив 450 учнів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ