Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Проголосувавши за бюджет-2012, ми станемо співучасниками злочину, - депутат про бюджет Львівщини

Проголосувавши за бюджет-2012, ми станемо співучасниками злочину. Ми суттєво погіршимо економічну ситуацію у нашій області і країні загалом. Таку позицію сьогодні, 3 січня, висловив депутат Львівської обласної ради Олесь Старовойт, під час засідання президії Львівської обласної ради.

«Я цілковито розумію, що ми нічого не можемо вирішити. Всі контрольні формули, всі контрольні цифри ми отримали з Києва. І те, що на сьогодні ми пробуємо поділити ці достатньо невеликі кошти - це задоволення особистих амбіцій. Державний бюджет є вкрай невдалим і для нашої території. Він не те що не передбачає умов для розвитку, а навіть не дає можливості зберегти територію в тій ситуації, в якій вона є», - сказав він.

Старовойт запропонував Львівській обласній раді виявити мужність та розуміння та не приймати місцевий бюджет на 2012 рік доти, поки Верховна Рада не перегляне держбюджет-2012.

Депутата ніхто з членів президії не підтримав.

Нагадаємо, у четвер, 5 січня відбудеться сесія Львівської обласної ради, на якій розглядатимуть питання обласного бюджету на 2012 рік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ