Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я  |  Війна з Росією

Програма для родин учасників АТО - «Сім’я, яка чекає»

Львівський центр надання послуг учасникам бойових дій запускає унікальну програму для родин учасників АТО. Проект «Сім’я, яка чекає» покликаний навчити дружин, батьків та дітей учасників АТО тому, як змінюється людина на війні, як спілкуватися з тим, хто отримав травми війни, як знайти порозуміння у родині та допомогти демобілізованому воїну адаптуватися в мирному житті.

До участі в проекті набирається одна група на місяць. Кожного тижня відбуватимуться заняття з таких тем: «Вплив психотравмуючих подій «, «Що таке ПТСР» , « Коли війна приходить у коло родини», «Роль подружнього спілкування та взаємопорозуміння в процесі адаптації до мирного життя», «Що робити, коли чоловік повертається з війни?! ПТСР. Залежність. Депресія. Тривожний розлад», «Де отримати підтримку та розуміння».

Заняття проводитимуть психолог Львівського центру надання послуг учасникам бойових дій, психотерапевти Центру психічного здоров’я при Шпиталі ім. Митрополита А. Шептицького, психотерапевти Центру психічного здоров’я та травма терапії «Простір надії» при УКУ.

Щоб взяти участь у проекті зареєструйтесь тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ