Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Програма «Дорога до успіху» збирає гроші для талановитих вихованців дитячих будинків

25 листопада у Львові у ресторані «Шекспір» (вул. Любінська, 144) о 18.30 розпочнеться благодійний вечір, мета якого зібрати кошти для стипендій десятьом талановитим вихованцям програми «Дорога до успіху» з різних дитячих будинків України, які в 2012 році розпочнуть самостійне життя. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Кошти будуть отримані шляхом продажу картин художниці Олени Онуфрів (колекція «Тіні на траві» та картина «Арома»), вечірньої сукні від fashion -дизайнера Олени Даць, а також інших речей.

Благодійний вечір ведуть Тала Калатай і Тетяна Гончарова. На гостей чекає насичена програма, зокрема, співатимуть Віталій Козловський та Аріна Домськи, відбудеться fashion-показ від Олени Даць.

Організаторами вечора Є журнал «Viva!Україна», школа плавання Дениса Силантьєва, ресторан «Шекспір» та аквапарк «Пляж» (м. Львів).

Одна з організаторів вечора Інна Силантьєва говорить: «Ми з радістю прийняли пропозицію від журналу «Viva!» підтримати благодійний вечір. Благодійність для мене – це святе. Адже немає нічого кращого в житті, ніж допомагати людям, дітям та просто оточуючим, яким це необхідно. А найкраща подяка – це щасливі обличчя та усмішки, які чарують не лише мене, але й усіх навколо».

Довідка.

Журнал «Viva!» – глянцевий журнал про зірок та відомих людей, який виходить раз у два тижні. Журнал сформував нішу видань про зірок в Україні та є лідером з тиражу, продажів, аудиторії серед конкурентів. Журнал також є ініціатором щорічної номінації «Viva! Найкрасивіші».

Школа плавання Дениса Силантьєва – створена задля популяризації плавання серед дітей та молоді, виховання майбутніх чемпіонів з плавання, пропаганди здорового способу життя серед населення. Школа плавання є одним із пріоритетних напрямків роботи Фонду підтримки молодіжного та олімпійського плавання Дениса Силантьєва.

Програма «Дорога до успіху» – основна програма благодійного фонду «Единственная», спрямована на те, щоб підлітки-сироти отримували необхідні їм знання, вміння та навички для дорослого самостійного життя та не повторювали помилок своїх батьків.

Благодійний фонд «Единственная» був створений 30 квітня 2004 р. Основною діяльністю фонду є розробка та впровадження програм соціальної адаптації для випускників десяти шкіл-інтернатів та дитячих будинків, а також побутова та психологічна підтримка дітей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ