Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Програма “Назустріч інвесторам” передбачає розробку та вдосконалення необхідних нормативно-правових актів, скерованих на стимулювання інвестиційної діяльності

Програма “Назустріч інвесторам” в 2006 р. передбачає розробку та вдосконалення необхідних нормативно-правових актів, скерованих на стимулювання інвестиційної діяльності. Про це йдеться у програмі сприяння бізнесу та інвестиціям у Львівській області “Назустріч інвесторам”, яка затверджена на сесії Львівської обласної ради.
В програмі передбачено розробку типових схем проходження інвесторами дозвільно-погоджувальних процедур на етапах започаткування та ведення господарської діяльності в сфері: реєстрації СПД, набуття права на земельну ділянку, проведення будівельно-монтажних робіт, набуття права користування об’єктами комунальної власності. Доведення до відома громадськості розроблених схем шляхом розповсюдження буклетів, розміщення інформації на стендах, у пресі, мережі Інтернет - виконавцем є головне управління економіки, управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, обласне головне управління земельних ресурсів, райдержадміністрації та міськвиконкоми.
Управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства, міськвиконкоми, райдержадміністрації  має розробити та внести  зміни та подання на затвердження відповідних рад генеральних планів населених пунктів та схем планування території. А також розробити переглянути  місцеві правила забудови відповідно до уточнених генеральних планів населених пунктів з орієнтацією на зменшення адміністративного навантаження в ході інвестиційної діяльності.
Координаційно-дорадча рада з питань підприємництва має узагальнити практику діяльності єдиних дозвільних офісів у містах Червонограді та Дрогобичі та розробити розпорядження голови облдержадміністрації про типовий регламент організації видачі дозвільних документів за принципом «єдиного офісу». Розробити також методики визначення критеріїв пріоритетності інвестиційних проектів та порядку їх застосування; розробити типові положення про порядок відрахувань коштів суб’єктами інвестиційної діяльності на розвиток інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури та їх цільове використання, розробити програму залучення інвестицій у сферу сільського господарства.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ