Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Програма «Свободи» мало чим різниться від програми Садового – Садовий

Політична програма ВО «Свободи», яка перемагає на виборах до Львівської міської ради, мало чим різниться від програми, з якою я йшов на вибори. Відповідно, чинний міський голова сподівається на співпрацю зі свободівцями. Про це сьогодні, 2 листопада, на прес-конференції у Львові повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Я маю повагу до вибору львів’ян, тому я буду співпрацювати з усіма силами, які сповідують українську ідею, українській дух і які увійшли у Львівську міську раду, як по партійних списках, так і по мажоритарних округах. Це є вибір львів’ян і я його поважаю і шаную.

Якою буде ця співпраця - побачимо. Буде перше засідання, сформуємо депутатські комісії, оберемо секретаря ради і будемо продовжувати працювати. Я, знаєте, подивився програми тих партій, які пройшли у раду, це і «Свобода», і «Фронт Змін», вони є дуже корисними для Львова, і мало чим різняться від тієї програми, з якою я йшов на вибори міського голови, тому я думаю, що буде єдність і буде спільна співпраця».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ