Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Програма завтрашнього перебування Президента Віктора Ющенка на Львівщині (доповнено)

Президент України Віктор Ющенко завтра прибуде до Львова на святкування 90-річчя проголошення ЗУНР. Про це сьогодні „Гал-info” повідомив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Володимир Крайовський.
„Програма візиту Президента наступна: Великий Люблінь — там Президент відвідає будинок сімейного типу, де проживає 10 дітей. Потім Глава держави перебуватиме на Янівському цвинтарі, де відвідає могили Січових Стрільців, опісля Президент побуває у Церкві Святого Юра у Львові та в Оперному театрі. Ця програма вже офіційно затверджена і до всіх організаторів приїзду Президента доведена”, — зазначив заступник губернатора.
<!--[endif]-->

 

У програмі перебування Президента України В.А. Ющенка:

13:30 – 14:00 – участь Президента України у церемонії покладання квітів до меморіалу Українським Січовим Стрільцям ( Янівське кладовище).
15:00-16:00 – Участь Президента України в урочистій академії та святковому концерті з нагоди 90-ої річниці утворення Західної-Української народної республіки (Львівський національний театр опери та балету ім.С. Крушельницької).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ