Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Програму з безпеки до Євро фінансуватимуть після Євро?

Відбулося засідання робочої групи з питань розгляду пропозицій до обласних цільових програм, а також до проектів обласних програм у гуманітарній сфері, сферах транскордонного співробітництва та дотримання законності. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Найактивніше депутати обговорювали Програму розвитку української мови, української культури та історичної свідомості громадян України на території Львівської області. Беручи до уваги те, що виконавцями цієї програми виступають одночасно декілька управлінь обласної адміністрації, заступник голови комісії з питань освіти і науки Ірина Фаріон наполягала, щоб голова адміністрації визначив одного із заступників відповідальним за виконання цієї програми.

Також занепокоєння депутатів викликала відсутність коштів на реалізацію програми підтримки українського книговидання, яка успішно діяла в області протягом останніх років.

Щодо програм у сфері дотримання законності, то голова комісії з питань законності, дотримання прав людини та військових проблем Василь Пісний наголосив, що програма з питань безпеки та правопорядку на період підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу потребує фінансування в повному обсязі до травня, а не після перегляду показників обласного бюджету, як це пропонувало головне фінансове управління обласної державної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ