Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Проходячи контроль на львівській митниці, підприємець намагався видати принтери за негашене вапно

Працівники Львівської митниці у взаємодії зі співробітниками СБУ затримали в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Краковець – Корчова» товару на суму понад пів мільйона гривень – повідомила прес-служба Львівської митниці.
Громадянин України, власник приватної фірми м. Києва, двома вантажними автомобілями з причепами віз з Республіки Польщі в Україну, згідно з поданими до контролю документами, 11 тонн негашеного вапна. Однак під час митного контролю вантажу, що знаходився у напівпричепах було виявлено 1 030 шт. принтерів «Canon», 422 кг. обмоточного дроту та понад 5 тис. електричних автоматів. Весь товар був запакований у картонні коробки і заходився у задній частині напівпричепа, прикритий мішками з вапном, якого було лише близько 3 тонн.

Таким чином громадян України намагався перемістити через митний кордон України з приховування від митного контролю з використанням способів що утруднюють виявлення таких товарів, а також як підставу для переміщення товару подав документи, що містять неправдиві дані стосовно назви та кількості товару.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил. Товар вартістю понад 500 тис. грн. вилучено.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ