Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Проїзд на більшості шляхів України забезпечений – Мінтранс

Станом на 8:00 6 січня покриття автомобільних шляхів державного і місцевого значення в більшості областей України мокре, місцями засніжене, – повідомила прес-служба Мінтрансзв`язку України.

 

В Київській, Черкаській, Сумській та Закарпатській областях - місцями невеликий сніг, в Одеській – сніг, дощ; на решті території без опадів. Середня температура повітря  коливається від -16 ?С до +2?С в АР Крим -4+4?С.

 

На перевальних ділянках доріг в Карпатському регіоні - без опадів, лише на Латірському перевалі в Закарпатській області – невеликий сніг. Температура повітря становить -3 -8?С. В АР Крим - без опадів, температура повітря -1?С. Проїзд забезпечений.

 

На дорозі державного значення М-05 Київ – Одеса в Черкаській та Київській областях - місцями невеликий сніг. Температура повітря -6+2?С. Стан покриття  – мокре. Проїзд забезпечений.

 

Покриття на дорогах державного значення в більшості областей -  сухе. В Чернігівській області – місцями накат, а в Черкаській області – місцями засніжене.

 

Автодороги місцевого значення в більшості областях (крім Миколаївської, Запорізької, Херсонської та Харківської областей, де покриття сухе) – засніжені, у Луганській області – місцями ожеледиця. Проїзд забезпечений.

 

На зимовому утриманні доріг працюють 656 механізмів та 1 442 робітники, на чергуванні знаходилось  1834 механізми та 2 566 робітників.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ