Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прокуратура Львівщини порушила справу проти одного з керівників шахти «Межирічанська»

Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу стосовно одного із керівників шахти ''Межирічанська'' державного підприємства ''Львіввугілля'' за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 273 КК України. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Як уже повідомляла прес-служба прокуратури Львівської області, прокуратурою міста Червонограда 4 січня 2011 року порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.273 КК України, за фактом порушення правил безпеки на одному із відокремлених підрозділів державного підприємства ''Львіввугілля'', що спричинило тяжкі наслідки, які проявились у виникненні пожежі на шахті, її тривалості, розповсюдженості та масштабах, неконтрольованості процесу горіння, небезпеці вибуху і знищенні шахтних конструкцій, створенні загрози загибелі людей та заподіянні збитків на суму понад 1 млн.грн.

В ході розслідування справи слідчим відділом прокуратури області порушено вищезгадану кримінальну справу стосовно одного із керівників ВП ''Шахта ''Межирічанська''. На даний час, вказана особа затримана в порядку ст.115 КПК України.

Слідство у кримінальній справі триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ