Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прокуратура Львівщини затримала на хабарі екс-заступника Завтура

Одного з керівників головного управління земельних ресурсів Львівської області затримали вчора під час отримання хабара в 12 тисяч гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Львівської області.
Чиновник вимагав та отримав ці гроші за погодження висновку державної експертизи землевпорядної документації на земельну ділянку площею 1,7 га. в одному із міст Мостиського району області.
Одразу ж після передачі коштів, що відбувалася у його службовому кабінеті, чиновника затримали працівники УДСБЕЗ ГУ МВСУ у Львівській області.
Відтак ці матеріали було передано в прокуратуру області. Після перевірки документів прокуратура області порушила кримінальну справу проти чиновника за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.368 КК України.
Вказаний держслужбовець затриманий в порядку ст.115 КПК України. Слідство у кримінальній справі проводить слідчий відділ прокуратури області.
Натомість, як повідомили «Гал-info» поінформовані джерела, йдеться про заступника начальника ГУ земресурсів Львівської області Андрія Находа.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ