Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прокуратура Львова нагадує громадянам про графік прийому головних спеціалістів установи

Графік прийому громадян працівниками прокуратури м. Львова нагадала прес-служба установи.

Прокурор м. Львова

Денега О.П. середа 10:00 – 13:00

Заступник прокурора м. Львова

Голоюх В.І. п’ятниця 10:00 – 13:00

Заступник прокурора м. Львова

Дутковський А.Ю. четвер 10:00 – 13:00

 

 

9:00 – 13:00

14:00 – 18:00

Понеділок

Старший помічник прокурора м. Львова

Ярема Т.І.

Помічник прокурора м. Львова

Дзьоба Н.С.

Вівторок

Помічник прокурора м. Львова

Антонюк О.Д.

Помічник прокурора м. Львова

Гурська Н.А.

Середа

Помічник прокурора м. Львова

Ільчинська Т.М.

Помічник прокурора м. Львова

Ольшанська Н.М.

Четвер

Старший помічник прокурора м. Львова

Вітковська І.М.

Помічник прокурора м. Львова

Шведун С.В.

П’ятниця

Помічник прокурора м. Львова

Шубка К.П.

Помічник прокурора м. Львова

Бабій А.М.

Питання практичної реалізації громадянами України наданого ст.40 Конституцією України права оскаржувати дії службових та посадових осіб органів державної влади та місцевого самоврядування, вимоги до звернень, порядок їх прийняття та розгляду врегульовано Законом України „Про звернення громадян”.

Діяльність прокурора з розгляду заяв і скарг про порушення прав громадян регламентована ст.29 Закону України „Про звернення громадян” та ст.12 Закону України „Про прокуратуру”, Інструкцією про порядок розгляду і вирішення звернень та особистого прийому в органах прокуратури України, затвердженою наказом Генерального прокурора України №9-гн від 28.12.2005 року, відповідно до якого робота на даному напрямку визнана пріоритетною.

Робота прокурора з розгляду заяв і скарг про порушення прав громадян включає у себе як безпосередній розгляд заяв і скарг громадян, народних депутатів України, депутатів місцевих рад, які надійшли до органів прокуратури , у тому числі при здійсненні особистого прийому громадян, так і здійснення нагляду за додержанням вимог законодавства про звернення громадян посадовими особами всіх органів, підприємств, установ організацій.

У прокуратурі м. Львова прийом громадян, представників державних і громадських організацій, а також інших осіб здійснюється щоденно згідно із затвердженим прокурором м. Львова графіком (додається).

Реєстрація прийому та реєстр прийнятих звернень ведеться у Книзі обліку скарг, заяв і звернень, прийнятих на особистому прийомі. Скарга в інтересах громадянина може бути подана на особистому прийомі іншою особою за його уповноваженням, оформленим у встановленому порядку (ст.16 Закону України „Про звернення громадян”, ст.237 ЦПК України).

Зокрема, звернення, які відповідно до вимог наказу Генерального прокурора України № 1/2 від 26.08.2005 р. та наказу прокурора області №2 від 09.01.2007 року „Про розмежування повноважень прокуратур міст і районів у містах з районним поділом” та відносяться до компетенції прокуратури м.Львова розглядаються працівниками прокуратури м.Львова, усі інші звернення підлягають скеруванню за належністю для перевірки уповноваженим прокурорам чи в інші відомства.

Так, відповідно до вимог вищевказаних наказів прокуратурі м.Львова піднаглядні наступні об'єкти: Львівська міська рада та її виконавчі органи , ЛМУ ГУМВСУ у Львівській області, СЕС м.Львова, Львівський міський центр зайнятості, ДПІ у м.Львові, Управління ветеринарної медицини у м. Львові, КРВ у м. Львові, ВДАІ з ОАТ м.Львова та АТІ при ГУМВСУ у Львівській області, Управління земельних ресурсів у м. Львові, міський відділ ДП „Центр державного земельного кадастру”, Центральний відділ земінспекції, відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м.Львові, ЛМКП "Львівтеплоенерго", ЛМКП "Львівводоканал", ЛКП "Львівсвітло", ЛМКП "Львівелектротранс", Львівські міські електромережі ВАТ "Львівобленерго", Філія Львівське міське відділення №6319 ВАТ "Ощадбанк", Львівська міська клінічна лікарня швидкої медичної допомоги, ЛКП "Збиранка", ВАТ "Львівський хлібзавод №1", ЛМКП "Залізничне теплоенерго", ВАТ "Львівський хлібокомбінат", ВАТ "Львівгаз", Львівська філія ВАТ "Укртелеком", ЛКП "Зелений Львів", ЛКП "Виробничо – реставраційний комбінат обрядових послуг", ЛКП "Монумент", ЛКП "Готель Київ", ЛКП "Місторемпроект", ЛК РБП "Механізації робіт", ЛКП "ЛЕВ", ЛКП "Рембуд", МКП "Міськліфт", ЛК "Ремонтно – аварійне підприємство", МКП "РБУ №1", ЛКП "Транспортна фірма "Львівспецкомунтранс", Львівське комунальне автотранспортне підприємство №1, Львівське комунальне автотранспортне підприємство №1339, ЛКП "Агенція ресурсів міської ради", ЛКП "Агенція благоустрою та екології м. Львова", ЛКП "Міський радіотрансляційний вузол".

Відтак, до компетенції прокуратури м. Львова відноситься здійснення нагляду за додержанням вимог чинного законодавства у діяльності вищевказаних об’єктів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ