Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прокуратура Львова визнала правоту Львівської міської організації „Опора” щодо реконструкції Площі Ринок

Голові Львівської міської  організації  „Опора”  Андрію Шевціву прийшла офіційна відповідь з прокуратури міста на звернення  „Опори” щодо неправомірності  відновлення робіт по  реконструкції площі Ринок. В листі зазначено, що  будівельні роботи продовжені всупереч вимогам Закону України „Про охорону культурної спадщини” і міському голові внесенно подання про усунення порушень Закону, причини цих порушень та умов, що їм сприяли. 
 „Цей лист має для нас знакове значення, оскільки наші дії підтримують  правоохоронні органи Львівщини. Підтримка міської прокуратури є дуже вагомим фактом для розуміння неголослівності наших дій щодо порушень при реконструкції  площі Ринок. Ми хочемо подавати судовий  позов на  дії влади. До вівторка ми вирішимо всі юридичні питання. Поки що ніяких інших заходів ми не плануємо,” – повідомив „Гал-info” голова Львівської міської  організації  „Опора”  Андрій Шевців.    
31 травня цього року „Опора” звернулася до Генпрокуратури, прокуратури Львова та області з вимогою перевірити законність проведення будівельних робіт на площі Ринок.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ