Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Прокуратура Личаківського району визнала дії Винниківської ТВК правомірними, навіть не ознайомившись з матеріалами?

Лише після того, як Винниківська міська влада оскаржила у прокуратурі Львівської області рішення Личаківської районної прокуратури, згідно з яким у діях Винниківської ТВК не було неправомірних дій, Личаківська районна прокуратура Львова звернулася до міської влади Винник з проханням надати документи щодо правопорушень, які були допущені під час роботи ТВК. Повідомив „Гал-info” депутат Винниківської міської ради Богдан Бень. „Це означає, що рішення Личаківської прокуратури фактично було відпискою. І вони вирішили ознайомитися з матеріалами справи лише після того, як отримали вказівку з обласної прокуратури”, – сказав Богдан Бень.
Винниківська ТВК довший час відмовлялася визнати перемогу на виборах міського голови Теодора Гудзяка та зареєструвати депутатами кандидатів, які перемогли на виборах до міської ради. Личаківський районний суд скасував постанову Винниківської міської ТВК, згідно з якою вибори міського голови Винник було визнано недійсними, тепер ТВК зобов’язана зареєструвати Теодора Гудзяка міським головою Винник та призначити дату першого сесійного засідання.
     Нагадаємо, до Личаківського райсуду звернувся кандидат на посаду міського голови Винник Теодор Гудзяк, який оскаржує рішення Винниківської ТВК про визнання виборів недійсними.
      Кандидат на посаду міського голови Винник Олег Матвіїшин знову виступив з вимогою до ТВК визнати вибори міського голови Винник недійсними, згідно з якими новим міським головою обрано Теодора Гудзяка — про це «Гал-info» повідомив Теодор Гудзяк. Також на адресу ТВК знову надійшла скарга місцевого осередку СПУ визнати вибори депутатів Винниківської міської ради недійсними.    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ