Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прокуратура області не дозволить владі міста розбазарювати землі громади, - «Молоді регіони»

Владі Львова не вдасться втілити в життя свої амбіції щодо забудови у парку «Снопківський», бо на захист земель громади знову стала прокуратура області. Таку думку висловив голова Львівської обласної організації ВМГО «Молоді регіони» Богдан Хруставчук, реагуючи на повідомлення прес-секретаря прокурора Львівської області щодо розпочатої прокуратурою Львівської області перевірки рішення виконкому Львівської міськради від 25.01.13р. № 50, «Про розроблення детального плану території у межах вулиць Зеленої, Липової Алеї, В. Стуса, Кубанської». Повідомила прес - служба ЛОО ВМГО «Молоді регіони».

Зокрема, Богдан Хруставчук наголосив, що міській владі потрібно припинити розбазарювати землі парків, так як неправомірні дії її чиновників моніторить не лише прокуратура області, але й громада Львова.

«Не дивно, що прокуратуру області зацікавило рішення виконкому № 50, адже згідно з даним рішенням багатостраждальний парк «Снопківський» знову можуть забудувати. Усім відомо, що розроблення цього детального плану – це перший крок до забудови у парку, при чому апетити у можновладців міста зросли, порівнюючи з рішенням №737», - підкреслив голова «Молодих регіонів Львівщини».

Він зазначив, що владі міста не варто сподіватись на те, що і рішення №50 їм вдасться «пропхати» кулуарно, використовуючи добре ім’я ФК «Карпати», адже переконаний, що футбольний клуб любить своє місто і ніколи не буде зазіхати на паркові землі.

«Молоді регіони Львівщини», громада міста та депутати, які вже захищали землі парку «Снопківський»,стоятимуть і сьогодні у своїй позиції до кінця», - наголосив Богдан Хруставчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ