Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прокуратура оголосила про підозру двом тюремникам через побиття Тимошенко

Прокуратурою оголошено про підозру двом заступникам начальника Качанівської виправної колонії. Про це повідомила прес-служба Генпрокуратури.

7 листопада 2014 року прокуратурою Харківської області двом працівникам Качанівської виправної колонії (№ 54) оголошено про підозру у застосуванні сили до Юлії Тимошенко.

Вказані співробітники - заступники начальника колонії, 1977 та 1978 р. н., підозрюються у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 365 КК України (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу).

В ході досудового розслідування встановлено, що зазначені особи ввечері 20 квітня 2012 року за відсутності медичних показань для екстреної госпіталізації, а також передбаченого ст. 117 Кримінально-виконавчого кодексу України примусового транспортування до лікувального закладу, незаконно та протиправно застосували до засудженої Юлії Тимошенко фізичне насильство. 
Згідно результатів медичної експертизи своїми протиправними діями підозрювані нанесли Юлії Тимошенко легкі тілесні ушкодження.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ