Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прокуратура перевіряє декларації: секретар міськради десь взяв 6 млн грн

Прокуратура викрила на незаконному збагаченні на понад 6 млн грн ще одного чиновника Івано-Франківщини. Про це повідомила прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

Під час опрацювання декларації секретаря однієї із міських рад Прикарпаття прокурори встановили невідповідності даних щодо задекларованої вартості квартири, житлового будинку, транспортних засобів та грошових активів із отриманою податковою інформацією на 6 млн 302 тис. грн.

Секретар міськради, будучи особою, уповноваженою на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, набув у власність активи, законність яких не підтверджено доказами.

За даним фактом розпочато розслідування за ст. 368-2 (незаконне збагачення) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Як повідомлялось, на початку вересня прокуратура Івано-Франківської області розпочала розслідування щодо депутата місцевої ради за фактом незаконного збагачення на 7 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ