Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Прокуратура перевіряє законність рішення ЛО ТВК щодо Івана Ривака, в той час як Апеляційний суд відхилив його скаргу

Екс-фігурант списку ПППУ до Львівської обласної ради Іван Ривак продовжує відстоювати свої права на місце праці у Львівській обласній раді. За його словами, протягом одного місяця прокуратура має ще розглядатиме  законність прийняття рішення ЛО ТВК про виключення Івана Ривака із прохідного списку ПППУ до Львівської обласної ради. Про це він розповів у коментарі «Гал-info».
Однак, за словами голови ЛО ТВК Ярослава Любенка, Апеляційний суд Львівської області відхилив скаргу Івана Ривака щодо відміни рішення облтервибочкому про виключення його кандидатури із списку.
Зараз Іван Ривак перебуває у столиці, однак побіцяв, що вже найближчим часом повернеться до Львова і розповість про результати роботи прокуратури.
Конференція ЛОО ПППУ 15 квітня виключила із списку до Львівської обласної ради двох кандидатів у депутати – Івана Ривака та Романа Дацка за результатами їхньої участі у передвиборній кампанії ПППУ на місцевих виборах.
За тиждень до першого сесійного засідання обласний тервибочком прийняв рішення про виключення Івана Ривака із списку депутатів Львівської обласної ради. На його місце по заміщенню потрапив головний лікар Львівського обласного клінічного діагностичного центру Михало Гичка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ