Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прокуратура порушила кримінальну справу щодо посадовців Львівського університету фізичної культури

Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу щодо зловживання службовим становищем посадовців Львівського державного університету фізичної культури: їх звинувачують у підробці актів виконаних робіт, у зв’язку з чим з Державного бюджету безпідставно було виплачено 418 294(394) грн. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

 

Зокрема, Львівська обласна прокуратура перевірила університет фізичної культури щодо дотримання вимог бюджетного законодавства.  З’ясувалось, що службові особи цього навчального закладу, «зловживаючи своїм службовим становищем,  діючи в інтересах комерційних структур, в ході виконання капітального ремонту манежу і легкоатлетичних приміщень та реконструкції стадіону, достовірно знаючи, що певні види робіт не було виконано, підробили акти виконаних робіт, в зв’язку з чим з Державного бюджету безпідставно було виплачено 418 294(394) грн.

 

За цим фактом прокуратура області порушила кримінальну справу за ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 КК України, розслідування якої доручено прокуратурі Галицького району Львова.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ