Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прокуратура порушила справу проти «сміттєвих люстраторів»

Дії «сміттєвих люстраторів», які вчинили хуліганські дії, підпадають під статті Кримінального кодексу України. Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

Прокуратурою Дніпропетровської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому СУ ГУМВС України в Дніпропетровській області за фактом вчинення хуліганський дій, незаконного позбавлення волі службових осіб комунального підприємства м. Кривого Рогу та Криворізької міської ради.

Встановлено, що 31.10.2014 року, в період часу з 12.15 до 14.00, біля адміністративної будівлі Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду група в кількості 30 осіб схопили та по черзі силою помістили до сміттєвого контейнера начальника КП, двох службових осіб Криворізької міської ради, закрили їх кришкою та утримували деякий час у контейнері.

За даним фактом внесено відомості до ЄРДР за ч.2 ст.296(хуліганство, вчинене групою осіб), ч.2. ст.146(незаконне позбавлення волі щодо двох чи більше осіб) Кримінального кодексу України.

Оскільки на місці вчинення вказаного правопорушення знаходилися кілька працівників міліції, які жодних заходів щодо припинення протиправних дій не вжили, до ЄРДР внесено відомості за фактом службової недбалості (ч.1 ст. 367).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ