Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно організаторів нарколабораторії

Прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників організованої групи, які виготовляли та збували психотропні речовини, - прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва прокуратури Львівської області, завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох учасників організованої групи, за підозрою у вчиненні ними особливо тяжких злочинів, передбачених ч.3 ст. 307, ч.3 ст.28 ч.2 ст.317, ч.2 ст. 306, ч.3 ст.311 КК України.

Встановлено, що у 2015 році, організатор групи, після переїзду із Автономної Республіки Крим у м. Львів, організував стійку групу, до складу якої увійшли львів’яни.

Так,  упродовж 2015-2016 року, члени групи винаймали декілька квартир, у яких розміщували лабораторний посуд та, із заздалегідь придбаних інгредієнтів, виготовляли, а згодом збували психотропну речовину «амфетамін».

Зазначимо, що під час документування та проведення обшуків, а також контрольних закупок працівниками УСБУ у Львівській області, з незаконного обігу вилучено вищезазначену психотропну речовину та «МДМА».

Довідково: за вчинення вказаних кримінальних правопорушень, учасникам організованої групи загрожує до 15 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ