Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Прокуратура та ЛОДА складуть список проблемних підприємств Львівщини

Прокуратура області разом із Львівською ОДА складатиме список проблемних підприємств Львівщини – повідомив сьогодні перший заступник прокурора Львівської області Богдан Татарин.
У такий спосіб, за його словами, правоохоронні органи намагатимуться попередити можливість скоєння злочинів, зокрема замовних вбивств. „Відслідковуючи конфлікти на підприємствах, ми зможемо якось втручатися у справи і допомагатимемо вирішувати їх, адже, як показує досвід, дуже часто конфлікти на підприємствах, особливо фінасово-господарського характеру, стають причинами скоєння злочинів, зокрема замовних вбивств”, – наголосив Богдан Татарин.
Загалом, за його словами, така робота вже проводиться, від початку 2006 року діє погоджувальна рада при ЛОДА, на якій, зокрема, розглядаються конфлікти на підприємствах області. Богдан Татарин не назвав кількості підприємств, які входять, або могли б входити у список конфліктних, лише наголосив, що всі ці підприємства відома і преса про всі ці конфлікти неодноразово писала. Зокрема, за його словами, йдеться про деякі гуртожитки, ВАТ „Сільмаш” та „Агрофірму Провесінь”. За словами заступника прокурора, проблема полягає у тому, що дуже часто правоохоронні органи дізнаються про конфлікти на тих чи інших підприємствах уже після їхнього загострення, а часто і скоєння злочинів, до яких вони призводять. Підприємці не звертаються до правоохоронних органів і не повідомляють, що їм погрожують і що вони мають якісь конфлікти. Зокрема, що стосується Богдана Дацка, була інформація, що йому погрожували, однак у міліцію він про це не повідомляв.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ