Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Прокуратура встановила факт підробки наказів Господарського суду Львівської області

Прокуратура міста Києва порушила кримінальну справу за зверненням Міністерства юстиції, в якому Мін’юст просив перевірити факт підроблення та використання завідомо підроблених документів відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби Міністерства юстиції України. Повідомляє прес-служба Міністерства юстиції України.
У своєму зверненні до прокуратури Міністерство юстиції просило перевірити факт підробки документів, на підставі яких у липні 2006 року з депозитного рахунку Департаменту державної виконавчої служби було незаконно знято 10,3 млн гривень та перераховано на розрахунковий рахунок приватного підприємства "Івенто-2005". (Кошти були стягнуті Державною виконавчою службою за рішенням суду у липні 2005 року з ДК "Газ Україна".)
Як повідомляється у відповіді прокуратури, у ході перевірки встановлено факт підробки наказів Господарського суду Львівської області та постанов про відкриття виконавчих проваджень відділу примусового виконання рішень Департаменту державної виконавчої служби. На підставі цих документів Головне управління Державного казначейства України в м. Києві перерахувало на користь ПП „Івенто-2005” 10,3 млн гривень.
За цим фактом порушена кримінальна справа відповідно до ч. 1 та ч. 3 ст. 358 Кримінального Кодексу України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ