Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Прокуратура викрила контрабанду тапочок з Польщі на 78 тис доларів

Прокуратура Львівської області викрила контрабанду тапочок в Україну з Польщі на 78 тис. доларів. Про це повідомила прес-служба прокуратури.

 

Так 5 лютого 2009 року в зону митного контролю МАПП «Рава-Руська» Львівської митниці з Республіки Польщі в Україну в'їхав транспортний засіб з вантажем «тапочки».

 

Цього ж дня декларантом подано для митного контролю та митного оформлення товару  вантажну митну декларацію та товаросупровідні документи, згідно з якими громадянин РП ввозив в Україну товар «тапочки» у кількості 1 980 шт., вагою 790 кг., вартістю 4 356 доларів США. Товар задекларовано для випуску у вільний обіг на територію України.

 

У той же ж час згідно наявних копій документів, які оформлялись на вантаж «тапочки», уповноваженими органами Республіки Польщі, вбачається, що загальна його вартість становить 78 300 доларів США, а вага 8 450 кг.

 

За наслідками перевірки 11.03.10 прокуратурою області порушено кримінальну справу за ст. 201 ч. 1 КК України (контрабанда), розслідування якої доручено слідчому відділу УСБУ у Львівській області.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ