Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Прокуратура зобов’язала відомства перевіряти використання коштів, що надходять від мешканців відомчого житла

Відомства повинні провести перевірки використання коштів, які надходять від мешканців відомчих будинків. Таке рішення було прийнято у прокуратурі м. Львова на нараді, присвяченій питанням теплозабезпечення житлового фонду нашого міста в опалювальний період 2006-2007 рр. Крім того, керівники відомств отримали попередження про відповідальність, згідно із вимогами законодавства, за зрив опалювального сезону у житловому фонді, який перебуває на їхньому балансі – про це повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі ЛМР.
 У цій нараді, окрім керівництва прокуратури м. Львова, взяли участь прокурори районів міста, керівники ЛМУ УМВСУ у Львівській області, представники військової прокуратури, керівники управлінь міської ради, районів міста та теплопостачальних підприємств.
 Під час наради було заслухано керівників відомств, на балансі яких перебуває житловий фонд і які не забезпечили належні розрахунки за спожиту теплову енергію у попередні періоди, а також у будинках яких є проблеми з технічною підготовкою житлового фонду. Це зокрема такі відомства: квартирно-експлуатаційний відділ (КЕВ) м. Львова, Львівський завод фрезерних верстатів, ЖКК ДП „Галбуд”, ДП ЖЕК „Електрон”, ЖБК №183, ВАТ „Львівський домобудівельний комбінат №2”, ВАТ „Маслозавод”, ДП „Полярон”.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ