Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прокуратурою Любешівського району виявлено порушення у роботі відділу прикордонної служби "Дольськ"

Прокуратурою Любешівського району проведено перевірку додержання відділом прикордонної служби «Дольськ» Луцького прикордонного загону вимог Кодексу Україну про адміністративні правопорушення при адміністративному провадженні в справах щодо захисту державного кордону України. Повідомила прес-служба прокуратури Волинської області.

Результати перевірки засвідчили наявність у роботі службових осіб відділу прикордонної служби непоодиноких порушень вимог КУпАП в частині складання протоколів про адміністративне правопорушення за відсутності складу правопорушення або за малозначними фактами.

Виявила перевірка факти несвоєчасного повідомлення прокурора району про затримання осіб до 72 годин, а також направлення до суду для вирішення питання про притягнення особи до адміністративної відповідальності неналежним чином оформлених матеріалів.
Встановлено і порушення службовими особами ВПС вимог закону при застосуванні до осіб адміністративного затримання. Так, облік затриманих службовцями ведеться неналежно. Відсутні у відділі прикордонної служби також обладнані приміщення для тримання затриманих осіб.

На усунення виявлених порушень начальнику відділу прикордонної служби «Дольськ» Луцького прикордонного загону внесено подання, за результатами розгляду якого до дисциплінарної відповідальності притягнуто 5 військовослужбовців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ