Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прокурор Львівщини скасував протокол про затримання Столярського як винного у скоєнні злочину

Адвокат Степана Столярського, начальника Державної екологічної інспекції, Богдан Лукашик поставив під сумнів законність дій Управління служби безпеки України у Львівській області. Про це «Гал-info» повідомили в прес-службі Державної екологічної інспекції Львова.
За словами Богдана Лукашика, під час операції, що проводилась 25 січня у кабінеті та приймальні С. Столярського було ряд порушень, про що було подано відповідні клопотання та скарги. Надіслані запити до Прокуратури області, а також до Прокурора міста Львова з проханням роз’яснити причини дій працівників Управління служби безпеки України у Львівській області. І уже вчора з’явилися перші результати – прокурором Львівської області скасовано протокол про затримання особи Степана Столярського, яка підозрюється у скоєнні злочину.
Адвокат наголосив, що протокол про затримання видається у випадках, якщо очевидці вказують на факт скоєння злочину або виявлені сліди вчинення злочину. Отже, факт скасування цього протоколу підтверджує відсутність слідів злочину та ще раз ставить під сумнів дії силовиків.
Як повідомив адвокат, жодних обвинувачень С.Столярському не пред’явлено, жодних запобіжних дій щодо нього не застосовано, жодних доказів його причетності до злочину не виявлено. Зараз С. Столярський чекає реагування на інші подані клопотання.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ