Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Кримінал

Прокурори просять для Януковича 15 років за гратами

В Оболонському районному суді Києва, де проходять судові дебати у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича, сторона обвинувачення просить визнати його винним і засудити до 15 років позбавлення волі. Про це повідомив кореспондент Укрінформу.

У кінці промови прокурор Максим Крим зазначив, що "ми просимо визнати винним (Януковича - ред.) і засудити до 15 років позбавлення волі".

Промову, яку зачитували прокурори, весь час перекрикував адвокат Віталій Сердюк, зачитуючи заяву про відвід складу суду. 

Після цього головуючий суддя Владислав Дев'ятко зазначив, що текст промови обвинувачення був доєднаний до матеріалів справи і запитав одного з платних адвокатів екс-президента Олександра Байдика, скільки часу необхідно на виступ у дебатах. Байдик відповів, що йому необхідно три місяці.

Після цього суддя спитав у державного адвоката Юрія Рябовола, скільки часу йому треба на підготовку до дебатів. Водночас Сердюк почав перебивати суддю із закидами, що Рябовол не є нібито адвокатом Януковича. Рябовол відповів, що йому треба 3 місяці.

Сердюк у свою чергу заявив, що вони можуть підняти питання про притягнення Рябовола до дисциплінарної відповідальності (у КДКА - ред.) і закликав його взяти самовідвід.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ