Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Промисловість Львівської області котиться до низу

У п'ятницю, 25 листопада, у приміщенні Львівської облдержадміністрації відбулась нарада голови Львівської ОДА Олега Синютки із головами райдержадміністрацій та мерами міст обласного значення. Одною із тем стала проблема покращення економічних показників.

Отож, як повідомила прес-служба  Львівської ОДА, учасники наради, зокрема, розглянули питання стану виконання та перегляду бюджетів 2016 року і формування бюджету на 2017 рік, проаналізували показники розвитку промислового виробництва Львівщини, ознайомились із рейтинговою оцінкою районів та міст обласного значення.

Окрім того, на нараді йшлось про життєзабезпечення районів та міст в зимовий період. Так, Олег Синютка зазначив, що дії комунальних та автодорожніх служб у період несприятливих погодних умов повинні координувати керівники відповідних районів та міст. "Результати роботи – персональна відповідальність керівників районів", - наголосив він. 

Голова ОДА також дав доручення в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку облдержадміністрації Романові Кокотайлу створити плани реагування у разі виникнення надзвичайних ситуацій в осінньо-зимовий період.

Очільник області наголосив керівникам районів та міст обласного значення й на важливості розвитку промислового виробництва Львівщини. Зокрема, на співпраці з представниками бізнесу задля покращення економічних показників. Звернув увагу і на питання розгляду звернень та наданні земель учасникам АТО.

Додамо, що за даними офіційної статистики, у січні - вересні 2016 року порівняно з аналогічним періодом 2015 року обсяг промислового виробництва у Львівській області знизився на 0,4%. При чому, починаючи з травня цього року почав спостерігатися спад темпів зростання промислового виробництва в області проти минулого року, а вже у вересні було зафіксовано зменшення промислового виробництва. Додамо, що стагнація в промисловості відбувається на фоні низької бази порівняння попередніх років.

В Україні за січень – вересень 2016 року до також періоду минулого року зафіксовано зростання промисловості на 2%

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ