Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Проплачене житло пайовиків Львівський домобудівний комбінат №2 продає іншим особам

Львівський домобудівний  комбінат №2 продає проплачене житла пайовиків іншим особам.  Про це сказав сьогодні, 21 червня, пайовик, який уклав  договір  із ВАТ "Львівський домобудівний комбінат №2" про пайову участь у будівництві житла у Львові на вулиці Плугова, 5 Павло Григоренко.

За його словами, оголошення про продаж власних квартир вкладники побачили в газеті "Ваш магазин", зокрема  квартиру на вул. Плуговій вже оформлено продаж на Аллу Карвацьку.
Як зазначає пайовик, представник ТзОВ ВТК „Кедр” Андрій Зазуляк, у газетах друкуються оголошення про продаж квартир на вулиці Плуговій, 5. При цьому учасники пайового будівництва зазначають, що усі квартири в цьому будинку були розподілені між інвесторами ще у 2004 році. «Напрошується висновок, що мабуть голова правління "Львівський домобудівний комбінат №2" Василь Варський намагається вдруге продати новим пайовикам вже проплачені квартири. Ми вважаємо, що Варський здійснює шахрайські оборудки, перепродуючи проплачене нами житло, а потім через корупційні схеми узаконює свої дії у судах”, – заявив пайовик Андрій Зазуляк, представник ТзОВ ВТК „Кедр”.
Як зазначає Андрій Зозуляк, особи, що вже оплатили вартість житла згідно із укладеним договором з ВАТ "Львівський домобудівний  комбінат №2" під тиском голови правління  Василя Варського укладають договори на доплату із іншою фірмою ЗАТ "Львівський домобудівний  комбінат".
Контрольний пакетом 51% акцій «Львівський будівельний комбінат №2» володіє «Явір - млин» та «Віконт ІІ», які входять в корпорацію «Еколан», 39,9% акцій знаходяться  у голови правління ВАТ "ЛДБК-2"  Василя  Варського та його дружини, 9% - в інших фізичних та юридичних осіб.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ